Brazi de craciun

Posted on November 17th, 2012

Brazi De Craciun En Gros  In timp ce medicina moderna si nici macar cea populara nu mai include tratamente ce au la baza bradul, in ceea ce priveste extraordinara valoare estetica a acestui minunat copac nu incape indoiala. De exemplu, cel putin 13% din numarul total de brazi de Craciun vanduti in America de Nord in fiecare an sunt brazi canadieni, ei fiind pretuiti si in alte parti ale lumii.

Totusi, intrebuintarile bradului de catre populatiile bastinase din America de Nord sunt mult mai impresionante. Acest copac a fost o adevarata ,,farmacie” cu tot felul de leacuri naturale pentru multe din popoarele native americane. Aproape fiecare parte a copacului era folosita pentru un leac natural si era intrebuintata de toate popoarele native de pe teritoriul Americii de Nord. Indigenii obtineau rasina de brad extragand-o din scoarta si o foloseau ca unguent in tratarea diferitelor tipuri de taieturi pentru a calma durerea.

Brazi De Craciun :In general bradul nu este atacat de un numar mare de daunatori, dar cei care o fac pot cauza probleme destul de grave.

Vand Brazi De Craciun  In ceea ce priveste bolile de care poate suferi bradul, in general, nici una nu pune probleme dificile. Uscarea acelor si a aramurilor de brad duce la deformarea aspectului general al arborelui si la inrosirea lastarilor noi. Acele care au crescut in sezonul in care bradul a fost afectat sunt curbate si uscate. Vegetatia de la capatul ramurilor este de asemenea uscata. Ciuperca nu cauzeaza daune mari decat daca arborele este fragil. Infectarea se face vara tarziu, dela varful ramurilor, vansand inspre interior si poate aparea si pe lemn de 2 ani. Ramurile afectate trebuie indepartate.

Pomii de craciun fac parte din familia Pinaceae si anume specia Abies alba cunoscut sub denumirea populara de Brad alb – bradul traditional Romanesc de Craciun.

Vand Brazi De Craciun En Gros : Stiai ca bradul apare in toate traditiile romanilor, din cele mai timpuri si pana astazi, fiind prezent atat la evenimente fericite ca nuntile sau sarbatorile cat si la momentele mai fericite ca inmormantarile. Bradul simbolizeaza viata vesnica, tineretea si puterea, curajul si vointa.

Braduti De Craciun In istoria popoarelor de pe continentul nord-american, diversele intrebuintari ale bradului se regasesc cu mult timp inainte de mijlocul secolului al 19-lea, cand copacul si-a castigat statutul de pom de Craciun pentru populatia majoritar europeana din America de Nord.

Vand Brazi Naturali In ceea ce priveste bolile de care poate suferi bradul, in general, nici una nu pune probleme dificile. Uscarea acelor si a aramurilor de brad duce la deformarea aspectului general al arborelui si la inrosirea lastarilor noi. Acele care au crescut in sezonul in care bradul a fost afectat sunt curbate si uscate. Vegetatia de la capatul ramurilor este de asemenea uscata. Ciuperca nu cauzeaza daune mari decat daca arborele este fragil. Infectarea se face vara tarziu, dela varful ramurilor, vansand inspre interior si poate aparea si pe lemn de 2 ani. Ramurile afectate trebuie indepartate.

More results:
Braduti De Craciun Brazi De Craciun En Gros Vand Brazi Naturali


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments


Leave a Comment
Search

Follow

follow on
Categories

no categories
Tags

no tags
Recent Posts

create a website with SnapPages
Create a free website >